Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Повече от 200 000 продукта в нашия онлайн магазин за авточасти

Моторни масла Mobil

Моторни масла Mobil

Моторни масла Mobil

Автомобилните масла на Mobil са се доказали през времето и  имат своите привърженици. Бързото настъпление на фирмата не е ненадейно. Политиката им на работа и усъвършенстването на новите производствени похвати им носи все по-повече доверени потребители.

Mobil модернизират автомобилните си масла до световно ниво. Те осъществяват едно добро изчислено равновесие между стабилност на температура, еднородност на молекулите и перспектива за тежка експлоатация на двигателя. Именно и поради тази причина автомобилни производители като Шевролет, Астон Мартин и Нисан имат доверие на  френската компания.

Моторни масла Total

Стане ли дума за дълговековна история и много средства, употребявани за изучаване и обработка на автомобилни масла, няма как да подминем и марката Total. Те съумяват да разработят една диференцирана група смазочни течности, която напълно удовлетворява потребностите на потребителите и същевременно с това успява да постигне единен стандарт за качество, гарантиращ за произхода и качеството на  моторните масла.

Пежо, Мазда и Киа са само част от автомобилните производители, залагащи на авто маслата Total. Те предпочитат марката главно заради ключовите им компоненти - почистващи функции, антикорозионни добавки, устойчивост на екстремна експлоатация и т.н.

Моторни масла Bardahl

А стане ли дума за висок стандарт, моторните масла на Bardahl се подреждат във водещите позиции. Политиката им на безкомпромисен качествен контрол е допринесла за доверчивостта, която потребителите имат към тях. Продуктите им са перфектния избор за всеки, който иска да има висок клас автоконсумативи.

Големият им опит в направата на моторни масла им дава възможност да произведат нови добавки и модификатори. Свойствата на автомобилните масла не остават на заден план и повечето потребители залагат точно на  техните продукти.

Оригинални моторни масла BMW, Mercedes, VW, Mini и други

Голяма част от автомобилостроителите притежават персонални моторни масла, които препоръчват за превозните си средства. В повечето случаи това са маслата на големи производители като Castrol, Total, Elf, Motul и други, специално направени за тях. 

Въпросните моторни масла са произведени с цел да улеснят потребителите, когато дойде момента  за смяна на маслото.