Нови продукти

 • MACHT 25350
  MACHT 25350

  Описание КодMACHT 25350 Наименованиеакумулатор 100 AH - размер:...

  198,00 лв
 • MACHT 25637
  MACHT 25637

  Описание КодMACHT 25637 Наименованиеакумулатор 92 AH - размер:...

  192,00 лв
 • MACHT 25349
  MACHT 25349

  Описание Код MACHT 25349 Наименование акумулатор 80 AH - размер:...

  174,00 лв
 • MACHT 25348
  MACHT 25348

  Описание Код MACHT 25348 Наименование акумулатор 75 AH - размер:...

  146,40 лв

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Повече от 200 000 продукта в нашия онлайн магазин за авточасти

Моторни масла

Моторни масла

Моторни масла Motul

Ако ви се е налагало да търсите разновидности на масла за коли, няма начин да не сте забелязали и френската компания Motul. С повече от сто и петдесет практика в производството на минерални и синтетични масла, тази фирма непрекъснато подобрява смазочните си течности.

Както и други ръководни компании, Motul също има своите привърженици, сред автомобилистите. Някои от тях са Honda, Subaru и Porsche.

Една от максимите на френската компания е да предлага висококачествено автомобилно масло на възможно най-ниската цена. По този начин по-ниско бюджетните потребители ще имат възможност да използват едни от най-висококачествените моторни масла. А понеже автомобилното масло се задържа за по-дълго време върху частите на двигателя, това дава възможност за много по-добро смазване, увеличавайки работоспособността на двигателя и понижавайки потребността от честа смяна на маслото.

Моторни масла Castrol

Маслата под емблемата на Castrol са сред най-популярните и купувани на автомобилния пазар. Повечето от водачите на превозните средства и механиците избират именно Castrol при поддръжката на двигателя. Главните плюсове на авто маслата Castrol са изключителните добавки, спомагащи при по-добрата работа на двигателя.

Мнозина от автомобилостроителите също имат доверие на компанията. Castrol са всред главните съдружници на BMW, но предлагат и масла на автомобилни производители като Volkswagen, Ford и други.

Моторни масла Elf

Elf е френска компания за изработка на автомобилни масла и по-известна с присъединяването си с Total. Фирмата предлага висококачествени смазочни смеси освен за автомобили, така и за други превозни средства и машини.

Потребителите, които избират автомобилните масла Elf, акцентират върху следните предимства – по-добра издръжливост при високи температури и подобрени качества на смазочните функции, благодарение на специални добавки, които фирмата е проучила и разработила. По този начин  Elf са постигнали и редуциране на шума в двигателя.