Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Повече от 200 000 продукта в нашия онлайн магазин за авточасти

Експертите от API подготвиха класификация, с помощта на която се разграничават маслата по техните характеристики и експлоатационни свойства. Понеже изискванията през последните години стават все по-високи, класификацията ни дава една добра оценка за смазочните масла.
Едно от най-важните качества на моторното масло е вискозитета му и неговата промяна при температурните разлики. От него зависи дали продукта е подходящ за автомобила през сезоните от годината.
Въздушните филтри Mann-Filter са сред най-известните авточасти в автомобилния бранш. Tе се произвеждат от германската компания Mann+Hummel Gruppe, която е основана през 1941г. в Людвигсбург от Адолф Ман и Ерих Хюмел. Компанията и нейните дъщерни дружества имат повече от 80 локации по целия свят. Продуктовата и гама заема челни позиции в премиум ценовата селекция.
Въздушните филтри на немската компания Bosch са сред най-известните авточасти в автомобилния бранш. Те се изработват от Robert Bosch GmbH, който заема ръководни позиции в доставките на автомобилните и индустриални технологии и услуги, на домакинските стоки, както и на строителните и опаковъчни технологии.
Showing 1 to 4 of 16 (1 Pages)