Нови продукти

Промоции

Нашите магазини

Нашите магазини

Повече ор 200 000 продукта в нашия онлайн магазин за авточасти

Към периодичното обслужване на превозното средство се причисляват замяната на филтри, масла, акумулатори и др. елементи, които с течение на времето се износват и чиято замяна е препоръчана от производителя.
Кога се сменя въздушния филтър - когато той е дефектен или ако вече е износен?На първо място е добре да се осведомите за някаква полезна информация за въздушните филтри.Според вида са въздушния филтър бива както хартиен, така и мрежест. Той спомага за почистването от праха във въздуха, навлизащ в купето на превозното средство.
Автомобилните масла на Mobil са се доказали през времето и имат своите привърженици. Бързото настъпление на фирмата не е ненадейно. Политиката им на работа и усъвършенстването на новите производствени похвати им носи все по-повече доверени потребители.
Ако ви се е налагало да търсите разновидности на масла за коли, няма начин да не сте забелязали и френската компания Motul. С повече от сто и петдесет практика в производството на минерални и синтетични масла, тази фирма непрекъснато подобрява смазочните си течности.Както и други ръководни компании, Motul също има своите привърженици, сред автомобилистите. Някои от тях са Honda, Subaru и Porsche.
Showing 1 to 4 of 8 (1 Pages)