Общи условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Автохит 2013” ООД (наричан по-долу CarsZone.BG) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн carszone.bg (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на CarsZone.BG (с изключение на линка към настроящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".


Автохит 2013 ЕООД

ЕИК 202448253

София

Андрей Ляпчев 7 ет1 ап2

МОЛ: Цветан Харизанов


Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. CarsZone.BG си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.

Доставка

Бърза доставка до 36 часа

Закупените продукти ще бъдат доставени на посочения от клиента адрес. Клиентите ни ще бъдат уведомени за порячката от служител на Carszone.bg, с когото могат да се уговорят допълнително за доставката. Срокът за доставка от 36 часа за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е краят на следващия работен ден. За населени места, които куриерът посещава по график, срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.


За поръчки, направени до 14:00 часа през работен ден, ще дадем информация за доставката, в рамките на същия ден. Поръчки направени след 14:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден. Срокът за доставка от 36 часа за територията на цяла страна, след потвърждаване на поръчката.


Проверка на стоката при доставка.
При получаване на стоката, клиентът има правото на опция "преглед на пратка", преди да я заплати.При допусната грешка от страна на Carszone.bg и продукта е объркан или има транспортни повреди, клиента не е длъжен да приеме стоката. В такъв случай, трябва да се свърже с нас (carszone.ifo@gmail.com) или на посочените телефони от сайта.Ние от Carszone.bg, се задължава в максимално кратък срок да замени погрешно изпратената стока, като разходите по замяната на стоката са  изцяло за сметка на Carszone.bg.

Рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

 

Доставка
За поръчки на обща стойност под 100 лева се заплаща доставка в в размер на 4.99 лева с ДДС за цялата страна.
При поръчки над 100 лева получавате безплатна доставка до посочен от вас адрес в цялата страна. Това се отнася за поръчка, комбинирана от всички групи, с изключение на  акумулатори с индустриално приложение и тежкотоварни машини, камиони, трактори.
Варелите от 20,60 и 208 литра, за акумулатори с индустриално приложение и тежкотоварни машини, камиони и трактори, цените в сайта не включват доставка.

Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж). Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед.
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от CarsZone.BG банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Рекламация

Всяка стока може да бъде рекламирана в установения срок на производителя. За целта се попълва протокол от лицензиран автосервиз, в който е монтирана стоката. Стоката заедно с протокола се изпраща при производителя, който в срок до 30 работни дни трява да представи решение дали одобрява рекламацията и дали ще възстанови заплатената сума или ще извърши замяна на стоката с нова.

Отказ от поръчката

1. За България - Всяка една закупена стока от онлайн магазин CarsZone.BG може да бъде заменена или върната в законоустановения срок от 14 дни. За целта стоката не трябва да е употребявана или монтирана и със запазен търговски вид. В случай, че тези условия не са спазени, CarsZone.BG си запазва правото да не приеме върнатата стока. При връщане на стоката клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката. Сумата се възстановява до три работни дни след като стоката е получена обратно при CarsZone.BG. 

2. За чужбина - Клиентът може да се откаже от поръчката в законоустановения срок от 14 дни от получаването, като сумата на стоката (без транспортните разходи) ще бъде възстановена по неговата карта, а транспортните разходи обратно към CarsZone.BG са за негова сметка. Ако стоката все още не е изпратена и клиентът иска да се откаже, възстановяваме цялата платена сума до три работни дни, която включва цената за доставка и стойността на стоката. За вече изпратена стока, сумата се възстановява до три работни дни след като стоката е получена обратно при CarsZone.BG.

Автентичност

CarsZone.BG НЕ е официален представител на фирмите и производителите на тези продукти. Въпреки това всички стоки и продукти предлагани в този сайт са НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки с гаранционни условия.

Поверителност на данните

Личните данни, които CarsZone.BG получава, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. CarsZone.BG гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. 

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на CarsZone.BG, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. CarsZone.BG има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените CarsZone.BG има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. CarsZone.BG се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.