Методи на плащане

1. Плащане при доставка (наложен платеж). Всяка пратка се изпраща автоматично с включена опция за преглед.
2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от CarsZone.BG банкова сметка. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Рекламация

Всяка стока може да бъде рекламирана в установения срок на производителя. За целта се попълва протокол от лицензиран автосервиз, в който е монтирана стоката. Стоката заедно с протокола се изпраща при производителя, който в срок до 30 работни дни трява да представи решение дали одобрява рекламацията и дали ще възстанови заплатената сума или ще извърши замяна на стоката с нова.

Отказ от поръчката

1. За България - Всяка една закупена стока от онлайн магазин CarsZone.BG може да бъде заменена или върната в законно установения срок от 14 дни. За целта стоката не трябва да е употребявана или монтирана и със запазен търговски вид. В случай, че тези условия не са спазени, CarsZone.BG си запазва правото да не приеме върнатата стока. При връщане на стоката клиентът има право да поиска възстановяване на сумата или замяна на стоката. Сумата се възстановява до три работни дни след като стоката е получена обратно при CarsZone.BG. 

2. За чужбина - Клиентът може да се откаже от поръчката в законно установения срок от 14 дни от получаването, като сумата на стоката (без транспортните разходи) ще бъде възстановена по неговата карта, а транспортните разходи обратно към CarsZone.BG са за негова сметка. Ако стоката все още не е изпратена и клиентът иска да се откаже, възстановяваме цялата платена сума до три работни дни, която включва цената за доставка и стойността на стоката. За вече изпратена стока, сумата се възстановява до три работни дни след като стоката е получена обратно при CarsZone.BG.